Vind jij net als ons champignons ook zo lekker? Dan moet je deze knoflookchampignons eens proberen! Heerlijk roerbakken in knoflook, kruiden en lekkere andere groenten. Ook ideaal voor onder een pasta of server naast een goed stuk vlees, kip of aardappeltjes erbij!

Ingrediënten:
Kastanjechampignons, snoeptomaat, bosui, spinazie, knoflook, ui, tijm.

 

Bereiding:
1. Zet een koekenpan op het vuur en laat de olie smelten.
2. Fruit het uitje zo’n 3 minuten en laat vervolgens de spinazie inslinken.
3. Snijd de champignons in partjes en bak deze 4 a 5 minuten totdat ze goudbruin zijn.
4. Voeg de snoeptomaten toe.
4. Voeg een beetje wijn toe en kook dit zo’n 2 minuten mee
5. Voeg de tijm en knoflook en laat alles een klein minuutje meebakken.

Eet smakelijk!

 

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie