RECEPT voor 3 liter soep, binnen 15 minuten op tafel! Een gerecht vol vitamientjes!
Ingrediënten:
2 teentjes knoflook, tomaten tros, troscherry tomaat, snoeptomaat, paprika rood, rode peper, uien rood, en groentebouillon.
Ontvel de knoflook en ui en hak ze heel fijn. Schil de ui en rode peper. Verhit de olie in de pijn en fruit de knoflook ui, en rode peper voor 3 minuutjes aan op laag vuur. Tegelijkertijd snij je de tomaten tros in partjes en troscherry tomaat en paprika rood.Voeg vervolgens de paprika toe en laat deze 5 minuten meebakken tot deze iets zachter is geworden. Vervolgens voeg je de tomaat toe en giet je de water en bouiloon blokjes erbij. Kook vervolgens ongeveer 10 minuten en breng op smaak met zwarte peper, suiker en zout. Tip: hou jij van pittige tomatensoep? Voeg er iets shiracha bij! Pureer de soep tot een gladde soep en voeg er optioneel nog iets room aan toe.
Serveer de tomaten-groentensoep met een paar dikken plakken brood!