In 15 minuten klaar! Jamie Oliver zou er jaloers op zijn.

RECEPT voor 2 personen

Ingrediënten:

3 bosuitjes, 100 gram taugé, 100 gram champignons, 100 gram sugarsnaps, 1/3 courgette, 100 gram broccoli, 1/3 dikke prei of 1 dunne prei, 3 teentjes knoflook, 1 rode peper en 2 tot 4 scharreleitjes, 2 scheutjes ketjap (kaki tiga), scheutje zonnebloemolie, peper en zout

Bereiding:
Kook je scharreleitjes 6 – 8 minuutjes en laat afkoelen in koud water. Pel en zet apart. Als je van pittig houdt snijd je de rode peper in dunne reepjes, heb je het liever wat milder dien je de zaadlijsten te verwijderen. Was en snijd de bosui in grove repen, herhaal met de prei en snijd in fijne schijfjes, was en snijd de sugarsnaps, courgette en broccoli in ‘kleine stukken. Was de taugé en zet apart. Plaats een wokpan op middel tot hoog vuur en giet een scheutje zonnebloemolie in de pan. Voeg je bosui, rode peper en prei (laat een beetje achter voor later) toe aan de pan en blijf husselen zodat het niet aanbrandt, wanneer het geurig begint te worden voeg je de sugarsnaps, broccoli en courgette toe. Voeg na een minuutje een scheutje water toe en blijf husselen. Pers je knoflookteentjes uit in de pan en laat het geheel beetgaar worden Breng op smaak met peper en zout en haal van het vuur af. Neem twee kommen, giet een scheutje ketjap erin en voeg prei, rode peper en bosui toe, neem vervolgens je gewokte groenten en plaats ook dit in de kommen. Plaats de taugé er bovenop en vul de kom met kokend water. Proef en voeg indien gewenst nog wat ketjap toe. Plaats je scharreleitjes bovenop en eet smakelijk!