Mexicaanse wraps gevuld met veel groenten, sperziebonen en optioneel gehakt. Oké, de sperziebonen zijn misschien niet echt Mexicaans, maar wel erg lekker! 🙂

RECEPT voor 4 personen

Ingrediënten:
500 gram sperziebonen, 2 jalepeno pepper, 1 knoflook vers, 1 paprika rood, 1 paprika groen, 2 uien wit, 100 gram troscherry tomaten, 6 eitjes.

Bereiding
Breng een pan met licht gezouten water aan de kook. Snijd de puntjes van de sperziebonen af en halveer ze. Was de sperziebonen en kook ze nog net niet gaar. Giet de sperziebonen af en spoel met koud water om het garingsproces te stoppen. Laat goed uitlekken.

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in in met olie. et de ovenschaal in met boter of olie.

Fruit een uitje aan in de pan, tezamen met de knoflook en de jalepeno pepper totdat het zacht is. Voeg vervolgens de paprika’s toe en optioneel het gehakt of een eitje. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatst de torscherry tomaten toe en sperziebonen aan de pan toe en breng indien nog nodig op smaak met zout en peper.

Verdeel het mengsel over 6 tortilla wraps en leg deze in een ovenschaal. Bestrijk de bovenkant met geraspte kaas.