RECEPT voor 1 persoon
Ingrediënten:
1 grote schijf geitenkaas of 4 kleine schijfjes geitenkaas, 1/3 courgette, 1/3 komkommer, handjevol granaatappelpitjes, 1/3 doosje mesklun, 2 tot 3 radijsjes, 2 tot 3 aardbeien, 1/3 gele biet, 4 tot 5 snoeptomaatjes, plukje tuinkers, handjevol nootjes naar keuze, scheutje frambozendressing, olijfolie, witte wijnazijn
Bereiding:
Snijd de courgette en komkommer in linten met een dunschiller, snijd de radijsjes in dunne schijfjes en gele biet in zeer dunne reepjes, snijd de aardbeien in kwartjes. Mix 1 eetlepel olijfolie met 2 eetlepels witte wijnazijn in een kom en plaats je gele bieten hierin. Plaats je geitenkaas even onder de grill tot deze opgewarmd is en kleine lichtbruine plekjes bevat. Verwijder ondertussen de granaatappelpitjes van je granaatappel. Was je mesklun oftewel je gemengde sla en droog deze goed af. Plaats vervolgens een handvol op een bord samen met je komkommerlinten en courgettelinten. Drapeer je granaatappelpitjes, radijs en aardbeien over je sla. Plaats je geitenkaas bovenop de salade en de gele biet hier weer bovenop. Druppel wat frambozendressing over het geheel, strooi wat nootjes over de salade voor een extra crunchy effect en plaats als laatste een plukje tuinkers om het af te maken.