Product | Naam | Prijs | Omschrijving | Aantal | |
---|---|---|---|---|---|
€7,50 | Frietaardappelen hebben de juiste consistentie en de juiste maat om frieten van te maken. Dit zijn voornamelijk melige aardappelen zogenoemd vanwege hun hoge zetmeelgehalte.
Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren, bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar. | ||||
€1,95 | Een culinaire krielaardappel vol van smaak en behoudt zijn vorm na het bereiden.
Bewaaradvies: (kriel)aardappelen houden zich minder lang en kunnen hierom in de koelkast of een koele plek bewaard worden, ongewassen houden ze zich circa 1 week. | ||||
€2,25 | Roseval is een culinaire (kriel)aardappel vol van smaak en behoudt zijn vorm na het bereiden.
Bewaaradvies: (kriel)aardappelen houden zich minder lang en kunnen hierom in de koelkast of een koele plek bewaard worden, ongewassen houden ze zich circa 1 week. | ||||
€1,99 | Een culinaire krielaardappel vol van smaak en behoudt zijn vorm na het bereiden.
Bewaaradvies: (kriel)aardappelen houden zich minder lang en kunnen hierom in de koelkast of een koele plek bewaard worden, ongewassen houden ze zich circa 1 week. | ||||
€2,75 | Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar. Herkomst: nieuwe oogst, lokaal van onze teler. | ||||
€5,50 | Kruimige aardappelen vallen in vergelijking met vastkokende aardappelen sneller uit elkaar. Deze aardappelen worden ook wel bloemige aardappelen genoemd. Bloemige aardappelen zijn perfect om te koken en te stomen, maar vooral om te pureren. Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar. Herkomst: nieuwe oogst, lokaal van onze teler. | ||||
€5,75 | Vastkokende aardappelen hebben een fijne structuur en behouden hun vorm na het koken. Ze zijn uitermate geschikt om te koken of te bakken.
Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren. Bescherm tegen licht! Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar.
Herkomst: nieuwe oogst, lokaal van onze teler. | ||||
€6,95 | Klassieker met echte room. Alleen even af gratineren met kaas en in de oven te bereiden of te gebruiken in de ovenschotels.
Bewaaradvies: zie THT op de verpakking. | ||||
€7,95 | Klassieker met echte room. Alleen even af gratineren met kaas en in de oven te bereiden of te gebruiken in de ovenschotels.
Bewaaradvies: zie THT op de verpakking. | ||||
€9,25 | Net even anders dan de gewone aardappelgratin, bijvoorbeeld te gebruiken in de ovenschotels.
Bewaaradvies: zie THT op de verpakking. | ||||
€4,00 | Met zorg geteeld door onze aardbeienteler en dat proef je want ze zijn heerlijk zoet en sappig van smaak. De aardbei bevat veel vitamine C. Van de populairste fruitsoorten bevat alleen kiwi meer vitamine C. Aardbeien dragen daarnaast bij aan de inname van foliumzuur en bevatten weinig calorieën.
Bewaaradvies: bewaar aardbeien ongewassen in de koeling, zo houden ze zich circa 2 tot 3 dagen goed. Wil je ze langer bewaren, plaats ze dan een stukje uit elkaar op een bord of schaal.
Herkomst: in het seizoen vers van de lokale teler.
| ||||
€2,50 | Een ananas is eigenlijk een verzameling van samengegroeide besjes, heeft heerlijk zoet gelig vruchtvlees en komt van origine uit Zuid-Amerika. Een ananas is rijp wanneer deze een typische ananasgeur afscheidt en wanneer de bladeren in de kroon makkelijk los te trekken zijn.
Bewaaradvies: op een koele plaats of bijvoorbeeld de fruitschaal, liever niet in de koelkast tenzij aangesneden. Aangesneden is het 4 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast. | ||||
€1,95 | Andijvie is een lichtgroene bladgroente met een licht bittere smaak. Andijvie kan gekookt of rauw gegeten kan worden, in een salade of in de stamppot. Vooral het buitenste groene blad van andijvie is rijk aan vitamine A, vitamine C en mineralen dus perfect voor een extra boost in het najaar of de winter.
Bewaaradvies: snijd een plakje van de onderkant af en plaats je krop in een kom met een laagje water. Zo is deze 3 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast.
Andijvie slap? Leg hem een paar minuten in ijswater en hij is weer knapperig en stevig. | ||||
€8,95 | De bekende Elstar appel is niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. Voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij de opname van andere belangrijke voedingsstoffen.
Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Herkomst: nieuwe oogst van onze lokale teler. | ||||
€1,95 | De bekende Elstar appel is niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. Voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij de opname van andere belangrijke voedingsstoffen.
Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard.
Herkomst: nieuwe oogst van onze lokale teler. | ||||
€2,25 | Deze heerlijke bakappel is bij uitstek geschikt voor het maken van zoete en hartige gerechten zoals ouderwets appeltaart. Kortom een heerlijke zoetzure appel om mee te bakken!
Bewaaradvies: je bewaart ze het beste op een koele plaats of in de koelkast. In de koelkast kun je makkelijk tot 4 weken bewaren. | ||||
€2,00 | De Granny Smith-appel dankt haar naam aan de eerste kweker van het ras; Granny Smith. De appel is felgroen van kleur en heerlijk friszuur van smaak. Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. De natuurlijke suikers in appels worden langzamer opgenomen dan gewone suikers waardoor ze je langer energie geven.
Bewaaradvies: in de koelkast bewaren, dan zijn ze gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar. | ||||
Oorspronkelijke prijs was: €25,95.€20,95Huidige prijs is: €20,95. | De Granny Smith-appel dankt haar naam aan de eerste kweker van het ras; Granny Smith. De appel is felgroen van kleur en heerlijk friszuur van smaak. Ze zijn niet alleen lekker, maar appels bevatten ook veel voedingsvezels en natuurlijke suikers. De natuurlijke suikers in appels worden langzamer opgenomen dan gewone suikers waardoor ze je langer energie geven.
Bewaaradvies: in de koelkast bewaren, dan zijn ze gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar. | ||||
€2,50 | De Kanzi appel is ontstaan uit een kruising van de Gala appel en de Braeburn appel en is dus een mix van een sappige friszoet appeltje. Mooi rood van kleur en lekker knapperig van textuur waardoor het een favoriet van vele is. Lokaal geteeld op een steenworp afstand is dit per definitie een lokaal en klimaatvriendelijk product.
Bewaaradvies: in de koelkast, liever niet te lang op de fruitschaal laten staan. Gemiddeld 2 tot 4 weken houdbaar mits koel bewaard. | ||||
€0,95 | Deze mediterraanse vruchtgroente is neutraal in smaak waardoor het overal bij past en heeft een kenmerkend donkerpaars jasje. Door de neutrale smaak is aubergine makkelijk te combineren met tal van kruiden en andere smaken want dit wordt uitstekend opgenomen in het sponzige vruchtvlees.
Bewaaradvies: bewaar op een koele plaats (15-17°C), bijvoorbeeld in een voorraadkast, het liefst verpakt want dan zijn ze ca. 5-7 dagen houdbaar. | ||||
€1,65 | Avocado wordt tot de groente gerekend omdat hij vaak gegeten wordt als groente. Het bevat zeer vet vruchtvlees (20-30% vet), wel onverzadigd vet dus goed voor hart en bloedvaten. Het vruchtvlees is ook rijk aan kalium en voedingsvezels. Dat is weer goed voor de bloeddruk en werking van de darmen.
Bewaaradvies: een rijpe avocado kun je het beste in de koelkast bewaren, een onrijpe avocado het beste in een voorraadkast. | ||||
€3,95 | Vers gesneden groente voor de bami of de nasi. Deze mix bevat: prei, rode ui, tauge en winterpeen.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€1,95 | Vers gesneden groente voor de bami of de nasi. Deze mix bevat: prei, rode ui, tauge en winterpeen.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€9,50 | De banaan is een langwerpige, licht gebogen vrucht. Bananen hebben een zoete smaak en bevatten diverse vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B6 en kalium. Banaan smaken heerlijk zoet. De mate van zoetheid hangt wel samen met de rijpheid.
Bewaaradvies: bewaar op een koele plaats (12°C) en anders in de koelkast (mits rijp). Houd apart van ander fruit. | ||||
€1,95 | De banaan is een langwerpige, licht gebogen vrucht. Bananen hebben een zoete smaak en bevatten diverse vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B6 en kalium. Banaan smaken heerlijk zoet. De mate van zoetheid hangt wel samen met de rijpheid.
Bewaaradvies: bewaar op een koele plaats (12°C) en anders in de koelkast (mits rijp). Houd apart van ander fruit. | ||||
€1,95 | Basilicum heeft een kruidige smaak met een zoet aroma en wordt veel in de Italiaanse keuken gebruikt. Qua smaak is dit kruid wel sterk en overheersend en past goed bij knoflook, tomaten- en groentegerechten.
Bewaaradvies: losse blaadjes kun je enkele dagen in een afgesloten zakje of bakje in de koelkast bewaren. In de diepvries tot 12 maanden. | ||||
€1,55 | Beukenzwammen zijn stevig en de smaak is nootachtig. De beukenzwam smaakt goed bij visgerechten, omelet en roerbakschotels.
Bewaaradvies: Beukenzwammen houden zich redelijk lang voor een paddenstoel mits goed bewaard, in de koeling kun je ze zeker 7 dagen bewaren. Dek ze goed af maar zorg ervoor dat er niks in contact komt met de bovenkant van de paddenstoelen.
| ||||
€1,95 | Bieslook heeft een verfijnde uiensmaak en dat komt omdat het verwant is aan o.a. ui, prei en knoflook. Wanneer we over bieslook spreken, hebben we het over de groene, smalle en holle stengels van de plant. Dit kruid wordt als smaakmaker alsook garnering gebruikt.
Bewaaradvies: in de koeling bewaart bieslook zich circa 3 tot 5 dagen mits goed afgedekt. | ||||
€1,75 | Rode biet is een donkerrode knol. Bieten hebben een frisse, zoete en wat gronderige smaak en zitten boordevol mineralen en vitamines. Bio rode biet heeft een uitgesproken bietensmaak.
Bewaaradvies: Dankzij de vacuumverpakking zijn deze bieten zeer lang houdbaar en doordat ze al geschild en gekookt zijn, zijn ze praktisch klaar om opgediend te worden. | ||||
€21,95 | Op velen verzoeken, biologische citroen per kist. Makkelijk voor het maken van home-made limocello!
Bewaaradvies: bij voorkeur buiten de koelkast, op een koele plaats (12-15°C) of op de fruitschaal. Blijven minimaal 1 tot 2 weken goed. | ||||
€2,95 | Blauwe bessen zijn blauwzwart en hebben een zilverkleurig waslaagje. De bessen hebben een milde, zoete bosbesachtige smaak. Rijk aan vezels en een bron van vitamine E dat bekend staat als antioxidant. Heerlijk zacht fruit waar iedereen blij van wordt.
Bewaaradvies: in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden, leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen. | ||||
€1,50 | Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en een stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, vanwege zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Maar bleekselderij is gebakken, gestoofd of gekookt ook heerlijk.
Bewaaradvies: op een koele en donkere plaats tot 5 dagen en in de groentelade van de koelkast wel een week. | ||||
€2,25 | Bloemkool is toch wel een van de meest gegeten groenten in Nederland. Ontzettend veelzijdig, super gezond en ook nog eens boordevol smaak. Bloemkool is een ronde koolsoort, die bestaat uit groene stengels met witte bloemknoppen.
Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Herkomst: vers van onze lokale teler | ||||
€2,95 | Boerenkool is een typische wintergroente met een heldergroene kleur. De sterke koolsmaak wordt minder na de vorstperiode en wordt zelfs zoeter, de boerenkool blijft namelijk de hele winter op het land staan. De heldergroene kleur geeft de kwaliteit van de boerenkool aan. Boerenkool heeft een stevige smaak die goed combineert met andere sterke smaken. Boerenkool is tevens een grote bron van Calcium, zelfs meer dan in melk. Vooral de jonge blaadjes in het midden zijn lekker en gezond voor in een sapje!
Bewaaradvies: bewaar boerenkool altijd in de koeling of op een plek waar het rond het vriespunt ligt. Het beste is om deze zo snel als mogelijk te eten om optimaal gebruik te maken van de smaak en voedingswaarden. Bewaar hem goed afgedekt of gewikkeld in een vochtige theedoek, zo houdt boerenkool zich circa 5 dagen. | ||||
€1,65 | Boerenkool is een typische wintergroente met een heldergroene kleur. De sterke koolsmaak wordt minder na de vorstperiode en wordt zelfs zoeter, de boerenkool blijft namelijk de hele winter op het land staan. De heldergroene kleur geeft de kwaliteit van de boerenkool aan. Boerenkool heeft een stevige smaak die goed combineert met andere sterke smaken. Boerenkool is tevens een grote bron van Calcium, zelfs meer dan in melk. Vooral de jonge blaadjes in het midden zijn lekker en gezond voor in een sapje!
Bewaaradvies: bewaar boerenkool altijd in de koeling of op een plek waar het rond het vriespunt ligt. Het beste is om deze zo snel als mogelijk te eten om optimaal gebruik te maken van de smaak en voedingswaarden. Bewaar hem goed afgedekt of gewikkeld in een vochtige theedoek, zo houdt boerenkool zich circa 5 dagen.
Herkomst: Onze boerenkool wordt lokaal geteeld en knettervers aangeleverd met jong, knapperig en donkergekleurd vers blad. De stronk is ca. 1 kilo. | ||||
€1,75 | Bospeen is een gladde, lange en slanke bos wortelen die met loof eraan wordt verkocht. Wortels smaken lichtzoet en zijn kenmerkend om hun oranje kleur echter kun je ze ook in wit, paars, rood en geel krijgen. Wortels combineren heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes of doperwtjes.
Bewaaradvies: met loof kun je ze in de koelkast zo’n 2 dagen bewaren. Zonder loof kun je peen in een gesloten, geperforeerde zak 1 tot 2 weken bewaren. | ||||
€1,25 | De bosui heet bosui omdat ze in bosjes worden verkocht. Ze worden ook lente-uitjes of stengeluitjes genoemd. De smaak is vrij zacht en lijkt een beetje op prei. Je kunt rauwe bosui gebruiken door de salade of als garnering bij soep. Bosui wordt ook veel gebruikt in Aziatische gerechten, zoals noedelsoep of curryschotels.
Bewaaradvies: ongeveer een week in de koelkast en anders in een glas water bij een raam. Ververs regelmatig het water. | ||||
€14,95 | Deze beterschapsbox is het perfecte cadeau om iemand beterschap te wensen.
Gevarieerde inhoud aan fruit, boordevol vitaminen om er weer snel bovenop te komen!
| ||||
€24,95 | Ga voor het fruitigste fruit en de groenste groenten in deze combi versbox!
Met genoeg fruit en groenten voor 2 à 3 personen is jouw fruitschaal en bord groenten de hele week goed gevuld. Waar kan direct van de teler en anders vanzelfsprekend eerlijk, heerlijk en altijd vers ingekocht. Deze combi box bevat genoeg om aan jullie dagelijkse portie groenten en fruit te komen!
Deze box bevat: 1 bloemkool, 1 broccoli, 1 kilo spruiten, 250 gram champignons, 500 gram zuurkool, 2 prei, 1 rode paprika, 2 witlof, 1 kilo witte uien 5 bananen, 5 mandarijnen en 5 Elstar appels.
| ||||
€18,95 | Ga voor het fruitigste fruit in deze fruit versbox!
Met genoeg fruit voor 2 tot 3 personen is jouw fruitschaal de hele week goed gevuld. Waar kan direct van de teler en anders vanzelfsprekend eerlijk, heerlijk en altijd vers ingekocht. Deze fruit box bevat genoeg om aan jullie dagelijkse portie fruit te komen!
Deze box bevat: 5 bananen, 4 conference peren, 10 mandarijnen, 5 Elstar appels, 5 sinaasappels, 4 groene kiwi.
| ||||
€22,95 | Ga voor de groenste groenten en lekkerste fruit van het seizoen in de versbox: Seizoensbox.
Voordeelbox met producten in het seizoen!
Deze box bevat: 10 scharreleieren, 1 kilo witte uien, 1 romanesco, 1 broccoli, 1 spitskool, 500 gram zuurkool, 250 gram champignons, 2 witlof, 5 Elstar appels en 4 conference peren. | ||||
€18,50 | Ga voor het fruitigste fruit en de groenste groenten in deze versbox, de verrassingsbox!
Laat je wekelijks verrassen door een door ons samengestelde box voor een vast bedrag van 18,50 euro. Altijd minimaal 4 verschillende soorten groenten en fruit in de box!
Liever iets niet in deze box? Geef maximaal 3 artikelen aan in het opmerkingenveld.
| ||||
€1,65 | Broccoli bestaat uit kleine groene bloemknoppen met dikke stelen, beide kun je eten. De smaak lijkt op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Rauwe broccoli is rijk aan vitamine C en vezels. Multi-inzetbaar want je kunt hem koken, wokken en bakken.
Bewaaradvies: in de koelkast ongeveer een dikke week. Op een koele plek buiten de koelkast 3 tot 5 dagen.
Herkomst: vers van onze lokale teler. | ||||
€1,25 | Champignons zijn paddenstoelen met een ronde witte hoed, hebben een vrij neutrale smaak en zijn hartstikke gezond! Wat je ook bakt, je bakt er meer van met champignons. Boordevol mineralen bouw je zo stevig aan je dagelijkse portie groenten! Reken 200 gram paddenstoelen per persoon voor 100 gram groenten.
Bewaaradvies: bewaren kan in de koelkast tussen de 4° en 7°C, ze zijn dan 2 tot 3 dagen houdbaar. Het beste is om de champignons in de verpakking te laten waarin ze verpakt zijn.
Herkomst: vers van onze lokale teler. | ||||
€1,75 | Chinese kool is uniek omdat het de uitgesproken "kool" smaak mist en kan rauw als salade gegeten worden maar ook verwerkt in warme gerechten. Deze chinese kool heeft lichtgekleurde en knapperige bladeren en heeft een enigszins zoete en subtiele smaak. Je kunt ze koken, roerbakken, smoren, stomen en rauw nuttigen.
Bewaaradvies: in de groentelade kun je deze chinese kool circa een week bewaren, je hoeft hem niet in 1 keer te gebruiken, dek de overgebleven kool af met huishoudfolie. | ||||
€1,35 | Citroen is een citrusvrucht en familie van de sinaasappel. Een citroen is te zuur om uit de hand te eten. Het sap geeft gerechten en dranken een frisse smaak. Bovendien kan het sap verkleuring van bijvoorbeeld appel voorkomen.
Bewaaradvies: bij voorkeur buiten de koelkast, op een koele plaats (12-15°C) of op de fruitschaal. Blijven minimaal 1 tot 2 weken goed. | ||||
€0,89 | De courgette is een veelzijdige groente die in veel gerechten te verwerken is. De courgette heeft een zachte, neutrale smaak. Familie van de komkommer en officieel een vrucht in plaats van groente maar wij rekenen hem in Nederland tot de groente omdat hij zo gegeten wordt.
Bewaaradvies: de courgette kun je na aankoop het beste op een koele plaats bewaren zoals een voorraadkast, hier blijft de courgette ongeveer 1 à 2 weken goed. Bewaar de courgette niet in de koelkast tenzij het in de keuken warmer dan 25 graden is. | ||||
€4,25 | De courgette is in blokjes gesneden van 5 millimeter dik. Makkelijk voor in de soep of in een ovengerecht.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen.
| ||||
€2,95 | De courgette is in blokjes gesneden van 5 millimeter dik. Makkelijk voor in de soep of in een ovengerecht.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen.
| ||||
€2,95 | Dadels zonder pit zijn niet allen erg gezond, maar vooral ook erg gemakkelijk. Doordat de pit al verwijderd is, kun je de dadels direct gebruiken. Je eet ze zo als tussendoor snack, maar kunt ze ook lekker vullen met kaas of een heerlijk nootje. De Dadels zonder pit zijn zalig zoet en hebben een heerlijke karamel-smaak.
Bewaaradvies: Gedroogde dadels zijn lang houdbaar, wel maanden. Bewaar ze op een droge, koele plek. Bij erg lang bewaren kunnen ze wel uitdrogen en versuikeren.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€2,50 | Wist je dat er een verschil is tussen wijndruiven en tafeldruiven? Tafeldruiven zijn geschikt om te eten vanwege hun suikergehalte. Een trosje druiven weegt al gauw 125 gram, dit telt mee voor 1 portie fruit! Perfect voor een gezond tussendoortje. Deze druiven zijn heerlijk zoet van smaak en hebben geen vervelende pitjes.
Bewaaradvies: op de fruitschaal blijven ze circa 4 dagen goed, bewaar je ze liever in de koelkast dan raden we aan deze onafgedekt in een schaal of bord neer te leggen of in een papieren zak. Zo bewaren ze zich circa een week. | ||||
€3,75 | Deze gekleurde en gekookte scharreleieren zijn super handig voor wanneer je even geen tijd hebt. Ideaal voor in de lunch box naar school of naar het werk en natuurlijk als tussendoortje!
Bewaaradvies: een gekookt ei laat zich gemiddeld 3 weken bewaren in de koelkast. | ||||
€2,75 | Deze gekleurde en gekookte scharreleieren zijn super handig voor wanneer je even geen tijd hebt. Ideaal voor in de lunch box naar school of naar het werk en natuurlijk als tussendoortje!
Bewaaradvies: een gekookt ei laat zich gemiddeld een week bewaren in de koelkast. | ||||
€1,50 | Flespompoenen zijn vernoemd naar hun flesachtig uiterlijk en hebben een zachte smaak. Pompoenen leveren naar verhouding weinig calorieën, maar bevatten wel veel vezels. Dus altijd een gezonde optie! Pompoen heeft een zoete smaak en daardoor kan deze groente zoete gerechten alsook hartige gerechten gebruikt worden, tal van mogelijkheden dus!
Bewaaradvies: bewaar hele pompoenen op een koele (12-15°C) droge plek en niet kouder dan 8°C. Dan zijn ze wel tot 2 maanden houdbaar.
Herkomst: vers van onze lokale teler. | ||||
€2,25 | Frisee sla is een andijviesoort met krullerige groengele bladeren. Een losse krop sla met dunne en gekrulde bladeren die uitgroeit tot een platte roos. Iets meer bitter dan gewone andijvie, voornamelijk rauw gegeten in een salade of verwerkt in een stamppot.
Bewaaradvies: frisee sla is vrij kwetsbaar en is circa 2 -4 dagen houdbaar in de koelkast. | ||||
€0,95 | De gember die wij kennen is eigenlijk de eetbare knolwortel van de gemberplant en wordt onder andere gebruikt om eten of drinken op smaak te brengen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat gember effectief is bij misselijkheid. De smaak van gember is te omschrijven als fris, citroenachtig, kruidig en scherp.
Bewaaradvies: stukken verse gember kun je in een open bakje in de groentelade van de koelkast bewaren. Op deze manier blijft je gember 3 weken goed. Gember laat zich ook gemakkelijk invriezen. | ||||
€1,95 | De granaatappel is eigenlijk een verzameling van kleine zaadjes in een leerachtige rode schil. Granaatappelpitjes zijn ontzettend verfrissend met een wrange, lichtzure en toch ook weer zoete smaak. Van oudsher werd Grenadine sap gemaakt van granaatappels vandaar de naamverwijzing maar het beste en het gezondste is het om de pitjes los te eten of in een gerecht verwerkt. Rol de granaatappel op een vlak oppervlak en halveer hem, vervolgens klop je de pitjes eruit met een lepel.
Bewaaradvies: een granaatappel kun je in de fruitschaal bewaren alsook in de koelkast. In de koelkast circa 2-4 weken houdbaar en buiten de koelkast circa 2 weken. | ||||
€4,50 | Makkelijk en snel toch een gezonde maaltijd op tafel zetten? Deze mix bestaat uit gesneden: ui, prei, winterpeen, paprika, courgette.
Optioneel toevoegen: Spinazie.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€2,50 | Makkelijk en snel toch een gezonde maaltijd op tafel zetten? Deze mix bestaat uit gesneden: ui, prei, winterpeen, paprika, courgette.
Optioneel toevoegen: Spinazie.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€2,50 | De sinaasappel is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden.
Bewaaradvies: Bewaar de sinaasappel buiten de koelkast. Je kunt sinaasappels 1-2 weken bewaren. Sinaasappels rijpen sneller in de buurt van bananen. | ||||
€10,50 | De sinaasappel is de bekendste citrusvrucht. Er zijn zoete en zoetzure versies. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden.
Bewaaradvies: bewaar de sinaasappel buiten de koelkast. Je kunt sinaasappels 1-2 weken bewaren. Sinaasappels rijpen sneller in de buurt van bananen. | ||||
€2,75 | Haricots verts vallen onder dezelfde familie als sperziebonen en snijbonen. Haricots verts is het slanke familielid van de sperzieboon, iets zachter van textuur en vaak donkerder van kleur. Omdat deze boontjes vrij recht en smal zijn en makkelijker te verwerken zijn, worden ze graag gebruikt in de professionele keuken.
Bewaaradvies: Haricots verts kunnen in de koelkast alsook buiten de koelkast bewaard worden, bewaar ze in ieder geval niet beneden de 5 graden want daar kunnen ze niet goed tegen. Ze laten zich 3 tot 5 dagen bewaren. | ||||
€3,50 | Hutspot, ook wel peen en uien, wortelstamppot, wortelstoemp of peestamp genoemd, is een typisch Nederlands wintergerecht. Het wordt gemaakt door aardappelen, wortelen en uien samen gaar te koken – eventueel met laurierblad en peperkorrels en zure appel – en het geheel daarna te stampen tot een stamppot.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€1,95 | Hutspot, ook wel peen en uien, wortelstamppot, wortelstoemp of peestamp genoemd, is een typisch Nederlands wintergerecht. Het wordt gemaakt door aardappelen, wortelen en uien samen gaar te koken – eventueel met laurierblad en peperkorrels en zure appel – en het geheel daarna te stampen tot een stamppot.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen. | ||||
€1,55 | IJsbergsla is een lichtgroene krop sla met knapperige en frisse bladeren en is samen met andere groene slasoorten op nr. 10 terug te vinden als meest gegeten groenten. Wil je snel de losse bladeren van de krop halen? Sla de stronk op de rand van je werkblad en draai deze er uit. Nu komen de bladeren makkelijk los.
Bewaaradvies: ijsbergsla is een week houdbaar in de koelkast, buiten de koelkast een paar dagen maar bewaar hem dan niet bij de fruitschaal in de buurt. Sla bewaart zich langer in een open plastic zak. | ||||
€4,50 | De pijnboompit is het zaad van een den (Pinus). Pijnboompitten worden veel gebruikt in Italiaanse gerechten, zoals pesto, maar ook (licht geroosterd) in salades. De pitten hebben een licht harsachtige smaak en zijn rijk aan olie.
Bewaaradvies: Als je pijnboompitten goed bewaart, kun je ze tot wel een jaar goed houden. Hiervoor moet je ze luchtdicht in de koelkast bewaren. Wil je ze nog langer bewaren, stop ze dan in de vriezer. Zo blijven ze tot wel vijf jaar goed. | ||||
€1,95 | De smaak van kaki's oftewel sharonfruit is erg zoet en heeft iets weg van abrikozen. Sharonfruit hoeft niet overrijp te worden gegeten. De vrucht smaakt ook goed wanneer het vruchtvlees nog een vrij stevige structuur heeft. Je kunt de vrucht eventueel schillen, maar ook zo uit het vuistje eten.
Bewaaradvies: rijpe kaki's bewaren zich ca. 3 tot 5 dagen in de koelkast. Onrijp kun je ze ook buiten de koelkast bewaren op kamertemperatuur tot ze rijp worden. | ||||
€5,00 | De kastanjechampignon bestaat uit wat steviger vruchtvlees en heeft een lichte, nootachtige smaak dat wat droger en pittiger is dan de gewone champignon. Champignons zijn eigenlijk eetbare paddenstoelen en de vrucht van een schimmel. Nederland is de grootste champignonproducent van Europa. Worden ze vers verkocht? Dan zijn ze met de hand geplukt!
Bewaaradvies: bewaar ze altijd in de koelkast in een papieren zak of open verpakking, ze zijn circa 1 week houdbaar.
Herkomst: vers van onze lokale biologische teler. | ||||
€1,50 | De kastanjechampignon bestaat uit wat steviger vruchtvlees en heeft een lichte, nootachtige smaak dat wat droger en pittiger is dan de gewone champignon. Champignons zijn eigenlijk eetbare paddenstoelen en de vrucht van een schimmel. Nederland is de grootste champignonproducent van Europa. Worden ze vers verkocht? Dan zijn ze met de hand geplukt!
Bewaaradvies: bewaar ze altijd in de koelkast in een papieren zak of open verpakking, ze zijn circa 1 week houdbaar.
Herkomst: vers van onze lokale biologische teler. | ||||
€3,50 | Deze kiwi is iets zoeter dan de groene variant, heeft een gladder velletje en qua gezonde eigenschappen is deze "gold" versie ook iets gezonder. Wel is deze variant iets minder lang houdbaar omdat deze vrijwel direct rijp is om te eten als ze geplukt wordt.
Bewaaradvies: op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week. | ||||
€2,25 | Groene kiwi's zijn ontzettend gezond en lekker! Ze zijn fris, pittig en boordevol smaak, van nature rijk aan vitamine C en vezels. Bovendien bevatten ze een enzym genaamd actinidine die je spijsvertering kan bevorderen.
Bewaaradvies: op de fruitschaal houdt deze kiwi zich 2 tot 3 dagen goed, in de koelkast ruim een week. | ||||
€1,15 | Knoflook is een echte smaakmaker en bekend om zijn krachtige en licht pittige smaak. Door knoflook te verhitten wordt de smaak aromatischer en zoeter.
Bewaaradvies: knoflook bewaart zich het best op een koele donkere plek tussen de 12 en 15 graden, bijvoorbeeld in een voorraadkast of droge kelder. Kan zich tot twee maanden laten bewaren. | ||||
€2,50 | Knolselderij is letterlijk de knol van de selderijplant en apart van de selderijfamilie groeit deze gedeeltelijk onder de grond. Je kunt hem met of zonder loof krijgen, is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichtgekleurd en zoetig van smaak.
Bewaaradvies: zonder loof bewaart deze zich circa een maand op een koele plek, in de koelkast circa 3 weken. | ||||
€5,50 | De knolselderij is in blokjes gesneden van 5 millimeter dik. De knolselderij kan voor vele verschillende gerechten gebruikt worden. De groente kan gebakken, gekookt of gestoofd worden. Ook prima te verwerken in bouillon, maaltijdsoep of aardappelpuree. Het is een niet te missen groente in de Hollandse erwtensoep. Rauw of kort geblancheerd is de knolselderij ook erg smaakvol.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen.
| ||||
€3,50 | De knolselderij is in blokjes gesneden van 5 millimeter dik. De knolselderij kan voor vele verschillende gerechten gebruikt worden. De groente kan gebakken, gekookt of gestoofd worden. Ook prima te verwerken in bouillon, maaltijdsoep of aardappelpuree. Het is een niet te missen groente in de Hollandse erwtensoep. Rauw of kort geblancheerd is de knolselderij ook erg smaakvol.
Bewaaradvies: Gesneden groenten moet je altijd in de koelkast bewaren. Je kunt ze het beste gewoon in de originele verpakking laten zitten.
Let op: Liefst drie dagen van te voren bestellen.
| ||||
€0,99 | Komkommer is een veelzijdige vruchtgroente, lekker fris en knapperig waardoor het populair is om in salades te gebruiken maar je kunt hem ook stoven en bakken.
Bewaaradvies: je kunt hem het beste op een koele plaats bewaren buiten de koelkast, dan is hij circa een week houdbaar.
Herkomst: vers van onze lokale teler. | ||||
€3,95 | De Eryngii wordt ook wel de koningszwam genoemd. De hele paddenstoel is zeer smaakvol en heeft een licht pittige smaak. Lekkere combi met vlees of wild.
Bewaaradvies: Koningszwammen houden zich redelijk lang voor een paddenstoel mits goed bewaard, in de koeling kun je ze zeker 7 dagen bewaren. Dek ze goed af maar zorg ervoor dat er niks in contact komt met de bovenkant van de paddenstoelen.
Herkomst: vers van onze lokale biologische teler.
Let op: liefst 3 dagen van te voren bestellen.
| ||||
€1,25 | Koolrabi groeit in tegenstelling tot andere knollen boven de grond. Rauwe koolrabi smaakt selderijachtig. Gekookt lijkt de smaak op die van bloemkool, maar net wat zoeter en pittiger. Koolrabi bevat naar verhouding weinig calorieën, is rijk aan vitamine C en vezels en is bovendien een bron van kalium.
Bewaaradvies: op een koele, droge plaats (12-15ºC) is koolrabi 2 dagen houdbaar. In de koelkast kun je koolrabi tot 1 week bewaren.
Herkomst: vers van onze lokale teler. | ||||
€0,95 | Limoen is een citrusvrucht en familie van de citroen en sinaasappel. Limoenen hebben een grootte van een golfbal en zijn groen van kleur. Een limoen is krachtiger van geur, aromatischer en sappiger dan een citroen.
Bewaaradvies: limoen bewaart zich het best op een koele plek, zo houdt limoen zich een week of twee. Voor de smaak echter kun je ze het beste eerst op kamertemperatuur laten komen. | ||||
€1,75 | Lollo Bionda sla is een groene krulsla, zacht en neutraal van smaak met een losse krop.
Bewaaradvies: Lollo Bionda blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast, zorg ervoor dat de sla kan ademen, bewaar hierom in een open zak.
| ||||
€2,25 | Lollo Rosso sla is een rode krulsla, zacht en neutraal van smaak met een losse krop.
Bewaaradvies: Lollo Rosso blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast, zorg ervoor dat de sla kan ademen, bewaar hierom in een open zak.
| ||||
€1,75 | Gesneden sla mix van rosso, bionda, rode sla en frisée.
Bewaaradvies: De gesneden sla mix blijft circa 3-5 dagen goed in de koelkast. | ||||
€6,50 | Een mandarijn is een citrusvrucht die van oorsprong uit China afkomstig is. Er bestaan veel soorten mandarijnen. De kleur varieert van groengeel tot diep oranje. Ook de smaak verschilt tussen de mandarijnen van fris zuur tot zoet. Bij kinderen is de mandarijn zeer geliefd, vanwege de zoete smaak en het gemakkelijker schillen in vergelijking met de sinaasappel.
Bewaaradvies: mandarijnen bewaren zich circa 7 tot 10 dagen op een koele plek. | ||||
€1,89 | Een mandarijn is een citrusvrucht die van oorsprong uit China afkomstig is. Er bestaan veel soorten mandarijnen. De kleur varieert van groengeel tot diep oranje. Ook de smaak verschilt tussen de mandarijnen van fris zuur tot zoet. Bij kinderen is de mandarijn zeer geliefd, vanwege de zoete smaak en het gemakkelijker schillen in vergelijking met de sinaasappel.
Bewaaradvies: mandarijnen bewaren zich circa 7 tot 10 dagen op een koele plek. | ||||
€1,89 | De mango is groen en rood van kleur, met oranje vruchtvlees en een zoet, sappige smaak. De mango is een fruitsoort die veel gebruikt wordt in salades, dessert en sappen maar ook graag in warme gerechten zoals curry's en dergelijke.
Bewaaradvies: bewaar mango's buiten de koeling op een koele plek, zo houden ze zich circa een week of twee. | ||||
€2,50 | De galiameloen is een kruising tussen een Cantaloupe en een Suikermeloen. De galiameloen heeft meer vruchtvlees dan andere meloensoorten. De schil van de ronde geelgroene galiameloen lijkt een beetje op kurk door de lichte ribbels. Het vruchtvlees is groen-wit en smaakt kruidig-zoet.
Bewaaradvies: heel dien je je meloen altijd buiten de koelkast te bewaren, kou beïnvloed namelijk de smaak! Een galiameloen is rijp wanneer de navel licht ingedrukt kan worden en het een zoetige geur afscheidt. | ||||
€2,95 | Bimi is een vorm van broccoli maar in plaats van 1 groot hoofd bevat de spruitbroccoli meerdere scheuten met lange stengels. Ideaal op culinair gebied omdat er minder voorbereiding benodigd is. Bimi is in zijn geheel te eten, is mild en tegelijk zoet van smaak en heeft een stevige en knapperige bite.
Bewaaradvies: Bimi is circa 5-7 dagen houdbaar mits in de koelkast geplaatst maar vers is het nog het lekkerst! | ||||
€1,95 | Munt heeft een welbekende mentholachtige smaak die heerlijk fris is. Naast het gebruik in sauzen en salades wordt munt ook veel vers als thee gedronken.
Bewaaradvies: munt bewaart zich afgedekt in de koeling circa een week. | ||||
€12,50 | Een knapperige mix van cashewnoten en crunchy sesamzaadjes. Heerlijk geroosterd in de oven en op smaak gebracht met sojasaus. Een ideaal hapje tijdens het aperitief, een lekkere healthy snack voor tussendoor of de ideale crunchy topping op jouw favoriete salades.
Bewaaradvies: Cashewnoten bewaren doe je het beste droog en donker, want noten in het algemeen zijn best wel gevoelig voor bederven en beschimmelen. Het beste kun je de noten, cashewnoten en andere soorten noten, niet in de koelkast bewaren. | ||||
€2,95 | Oesterzwammen hebben een apart vorm waarbij het hoedje de vorm van een oester heeft. De schoonheid van deze paddenstoel zie je wanneer je hem omdraait, mooie en duidelijke lamellen. De smaak van een oesterzwam is wat aromatischer en iets zachter dan de klassieke champignon. De grijze Oesterzwam wordt ook wel de kalfsoesterzwam genoemd, omdat de zachte smaak iets weg heeft van kalfsvlees.
Bewaaradvies: Oesterzwammen houden zich redelijk lang voor een paddenstoel mits goed bewaard, in de koeling kun je ze zeker 7 dagen bewaren. Dek ze goed af maar zorg ervoor dat er niks in contact komt met de bovenkant van de paddenstoelen.
Herkomst: vers van onze lokale biologische teler.
| ||||
€1,95 | Oregano is een zoet en vol aromatisch ruikend kruid met kleine fluweelachtige blaadjes, ook wel wilde marjolein of palingkruid genoemd. Vooral bekend in de Italiaanse en Griekse keuken, perfect vers alsook gedroogd te gebruiken.
Bewaaradvies: als je verse oregano wilt gebruiken kun je deze het best in de koeling bewaren, zo houdt ie zich circa 5 dagen. Restjes over? Hang ze op een droge plek en laat ze uitdrogen, na circa 2 weken kun je ze verkruimelen en bewaren. | ||||
€3,75 | Een heerlijke luxe paddenstoelenmelange bestaande uit shiitake, oesterzwammen, beukenzwammen, eryngii (koningszwam) en kastanjechampignons. Heerlijk voor tijdens de feestdagen, als heerlijke luxe paddenstoelenroomsaus, bospaddenstoelensoep of vegetarische beef wellington.
Bewaaradvies: bewaar de mix altijd in de koelkast in een papieren zak of open verpakking, circa 1 week houdbaar.
Herkomst: vers van onze lokale biologische teler. | ||||
€1,65 | De Aziatische variant op onze spitskool. Officieel een koolsoort maar deze wordt eerder als bladgroenten beschouwd. Leent zich uitermate goed voor stoven, wokken, grillen, etc. Kortom tal van mogelijkheden!
Bewaaradvies: bewaard in de koeling houdt Paksoi zich circa 3 tot 4 dagen, verpakt in een open plastic zak | ||||
€0,99 | Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild.
Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden. Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf). | ||||
€0,95 | Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild.
Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden. Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf). | ||||
€0,95 | Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild.
Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden. Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf). | ||||
€4,95 | Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild.
Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden. Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf). | ||||
€2,90 | Paprika's hebben een zoete, frisse smaak met uitzondering van de groene paprika, deze heeft eerder een frisse en licht pittige smaak. Rauw of verwerkt in een gerecht is deze vruchtgroente op beide wijze zeer gewild.
Bewaaradvies: bewaar paprika buiten de koeling op een donkere en koele plek tussen de 12 en 15 graden. Het liefst in een papieren zak, zo blijven ze circa een week goed (beneden de 4 graden vriezen de cellen namelijk kapot en ontstaat er koudebederf). | ||||
€3,50 | Passievrucht bevat heerlijk zachtgeel vruchtvlees en eetbare pitjes en heeft een heerlijke frisse en zoete smaak. Perfect als gezond tussendoortje vanwege zijn hoge gehalte aan vitaminen en mineralen en perfect in te zetten bij vele desserts.
Bewaaradvies: het liefst buiten de koeling op een koele plek bewaren. Ze bewaren zich circa een week. | ||||
€2,95 | Tegenwoordig rekenen we de pastinaak tot de ‘vergeten groenten’ maar vroeger was pastinaak aardig populair, en onze winterpeen is een opvolger hiervan. Toch is de pastinaak de laatste jaren behoorlijk bekend aan het raken en zien we hem weer vaker terug in gerechten. Het is een lange, ivoorkleurige wortel waarbij de smaak intens, aromatisch en enigszins zoet is met een hintje van anijs.
Bewaaradvies: net als wortels kun je pastinaak redelijk lang bewaren, ongeveer 2 weken. Bewaar ze op een koele plek (ca. 12-15°C). |
TOPKWALITEIT VAN HET LAND
Ons assortiment wordt iedere week met zorg ingekocht door Jaro Kuppens van PickitFresh. Jaro is een expert als het gaat over de kwaliteit van versproducten in de AGF-sector. Hij selecteert de producten zelf direct bij de telers en importeurs uit de regio. Hierdoor kan PickitFresh lange houdbaarheid garanderen. Bovendien leveren we zo een bijdrage aan de regionale economie.
Wekelijks wisselen we ons aanbod. We stellen gevarieerde versboxen samen om het kiezen makkelijker en voordeliger te maken. Je kunt ook je eigen versbox samenstellen. Voor inspiratie kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram.
Bestel- bezorg en ophaalschema
In de tabel hieronder kunt u zien wanneer u uw bestelling kunt ophalen of laten bezorgen. Sommige producten graag voor 10.00u bestellen omdat wij een langere tijd nodig hebben om deze producten eerlijk, heerlijk en altijd vers voor u klaar te kunnen zetten. Deze producten noemen we bestelproducten, te herkennen aan de label op de foto. Plaats uw bestelling op tijd en krijg dezelfde week nog de groenste groenten en het fruitigste fruit geleverd! Eerlijk, heerlijk en altijd vers!
Nieuw is ons Pick up point aan de Napoleonsweg 14 in Ittervoort, zie de tabel voor de dagen en tijden dat u de bestelling kan ophalen.
Gratis thuis laten bezorgen kan al vanaf € 25,00. We bezorgen op maandag en donderdag in de gemeenten Leudal en Maasgouw en op vrijdagochtend in Kinrooi en Stramproy.
Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | |
Plaats je bestelling met alleen reguliere producten | Voor 23.00 | |||||
Plaats je bestelling met regulier en bestelproducten | Voor 10.00 | |||||
Ophalen | 9.00-18.00 | 9.00-18.00 | 9.00-18.00 | 9.00-12.00 | ||
Bezorgen Leudal-Maasgouw | 16.30-19.00 | |||||
Bezorgen Kinrooi-Stramproy | 9.00-12.00 | |||||
Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Maandag | Dinsdag | |
Plaats je bestelling met alleen reguliere producten | Voor 23.00 | |||||
Plaats je bestelling met regulier en bestelproducten | Voor 10.00 | |||||
Ophalen | 10.00-13.00 | 9.00-18.00 | 9.00-18.00 | |||
Bezorgen Leudal-Maasgouw | 16.30-19.00 | |||||
Bezorgen Kinrooi-Stramproy | 9.00-12.00 |
NIEUW IN HET SEIZOEN:
Diverse nieuwe verspakketten voor soep, stamppot of een ovenschotel.
Filters Sort results
Reset Apply